Lördag morgon ...

Äntligen sovmorgon tycker man ... men varje lördag ska vår lilla katt envisas med att väcka mig runt 7 tiden .
Hon tycker att det är hennes tid för mys då och har inte förstått att vi är lediga . Sen är det stört omöjligt att somna om men jag brukar ändå ligga kvar i sängen och dra mig till runt 09.00 . Hon tycker absolut inte om att vara med på bild....vår lilla väckarklocka .
 
Två favorit tjejer som myser .
 
 

Jag och min tjej var iväg och handlade lite nödvändiga produkter . Dag kräm och ögon kräm till mig . Jag tycker att Eucerins produkter är jätte bra . Jag har provat jätte många olika märken både billiga och dyra och tycker dessa är något av de bästa . Jag får lätt finnar om det är en för fet kräm och är den för tunn blir jag torr så jag har nog en känslig hud . Vi passade också på att köpa varsin mascara och Elina fick även läppbalsam med melon doft .
 
 
 
dag kräm eucerin
0 kommentarer

Torsdags gott...


Oj , vad veckan flyger iväg . Idag har jag varit på jobb som vanligt . Jag har tagit ett stort beslut denna vecka som jag hoppas kommer förändra mitt liv till något väldigt positivt ...
Körde inom gymmet på vägen hem och körde ett cirkelpass samt rodd . Känns alltid så skönt efter träningen , tänk ändå att det kan vara så motigt ibland när man mår så bra efteråt .
Gjorde goda smoothies till kvällsfikan . Något som hela familjen älskar men idag är inte mannen hemma så barnen och jag myser själv .

Blåbär , mango ,hallon , havregryn , lite spenat och givetvis vaniljyoghurt  blev mixen idag , mums..
Glas iittala .
Nä , nu ska jag titta på Familjen Annorlunda med barnen . 
Hej Svejs !
 
iittala smoothies
0 kommentarer

Hej igen lilla blogg !

Hann ej skriva något igår . Busy , busy day . 
Tänkte visa lite bilder från söndagen . Det var alldeles underbart väder och mannen och jag var ute och gick en lång runda i det härliga vintervädret .

Bilder från vår lilla grusväg som är alldeles vit denna härliga dag .
Bilder på vårt hus från framsidan .
 

Östersidan av huset , här har jag lite projekt till våren . Jag ska anlägga en nya rabatt . Längtar ...både till våren och projektet .
Efter vår härliga promenad var hela familjen på bio . Vi tittade på Paddington , jätte bra film som jag klart kan rekommendera . Betydligt bättre än vad jag trott och hela familjen var jätte nöjd .
Hej Svejs !!!!!!
0 kommentarer