Utflykt och shopping.

 

 
Hej på er, hoppas ni har det bra denna sista måndag i Augusti.
Det känns jätte konstigt tycker jag att det blir September månad imorgon, Augusti har ju varit så fin så det känns fortfarande som det är sommar.
Eller vad tycker ni?
 
Igår körde vi en runda till Gislövs läge för att äta glass och gå och strosa lite i den härliga hamnen. Det var ju alldeles vindstilla, så himla mysigt och så sällan vi har det så i Skåne, då gäller det passa på att njuta.
 
 
 
På vägen hem stannade vi för lite shopping på Emporia. Jag slank inom Lindex eftersom de hade sina jeansdagar med 20% på alla jeans. Jag har faktiskt aldrig handlat jeans där tidigare så jag blev jätte förvånad att jag hittade flera par som jag tyckte om. Fast det var ju bara ett par som fick följa med hem, ett par mörka Flared jeans. De blir jätte fina till hösten med skinnjacka och boots.
 
 
 
Även ett par svarta lite utställda finbyxor fick följa med hem, det har man alltid mycket användning av.
 
Så en jätte mysig söndag blev det med utflykt och lite shopping.
 

Hej Svejs på er!
Flared jeans Gislövs Läge bootcut jeans byxor lindex jaens lindex småbåtshamn
4 kommentarer

Dagen efter.

 
 
 
 
Hej på er!
Hoppas ni har det bra där ute i vårt avlånga land.
 
Jag har en riktig "slappe" kväll, helt slut efter gårdagens festligheter. Jag fick ju äran att följa med min kära man,  och hans arbetskamrater med respektive på deras årliga kickoff. Det blev en tur till härliga underbara Köpenhamn över kvällen och natten.
Först hade vi en rundtur i Köpenhamn med inhyrd guide, jätte mysigt och kul att höra lite historia om vår grann stad och även få lite tips om guldkornen på några av alla sidogatorna från ströget.
Sen var vi på en jätte härlig restaurang och åt sexrätters middag med tillhörande vin. Oj så gott och så mätt jag blev.
Kvällen blev sen men himla kul hade vi .....
 
 
 
När vi kom hem nu på eftermiddagen orkade jag inget annat än att gå ut och mysa på terrassen i det helt underbara vädret .......härligt!
 
 

Ha en riktigt mysig lördagkväll.
 
Hej Svejs!
 
 
bambu solstolar i teak uteplats vin ocjh jordnötter
5 kommentarer

Projekt


 
 

Hoppas ni har det bra denna härliga torsdag?
 
Jag har det jätte bra eftersom jag äntligen fått färdigt ett av alla mina projekt. Det känns så skönt när man haft ett mål och uppnår det, oavsett vad det gäller, stort som litet.
 
Jag kom ju över en lastpall för snart ett år sedan och har haft en vision att jag skulle göra ett soffbord,har ju sett det på så många ställen och blivit inspirerad. Nu äntligen tog jag mig i kragen och fixade det tillsammans med min goa man och visst blev det bra?
Jag tycker ju om det lite råa,enkla och avskalade.
 
 

 När man fixar och donar i hemmet kommer alltid en liten dam som vill vara med.
Igår när jag bloggade blev hon helt plötsligt jätte kelen och ville inget hellre än att mysa och då ger hon sig inte. Så hon travade upp på tangentbordet stampade och stampade och plötsligt trampade hon så hela datorn slogs ut. Grrrrr...... men ändå är hon den bästa katt som finns.
 
 
 
Glöm inte serien Broadchurch på TV  ikväll, den är så himla bra tycker jag.
 
Hej Svejs
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vita rosor bord av lastpall grå u-soffa soffbord av lastpall
3 kommentarer