Hemma fix

Idag har mannen fixat med våran fönsterbänkar . Han har gjutit dem själv . Så här såg det ut tidigare . Vi har varit utan fönsterbänkar i 3 år och nu äntligen kommer de på plats .
 
Här ligger de för behandling av dammbindning .

Titta så fint det blev när de kom på plats . Han är duktig min man .

Lampa Zlamp Norrgavel , ljusstake Design House Stockholm och kruka Plantagen .
Under tiden har barnen och jag varit på kaninhoppning med deras kaniner . De har övat hoppning , både barnen och kaninerna är jätte duktiga på det . Krävs en hel del tålamod och engagemang . Kaninerna verkar tycka det är super roligt och klart måste det vara roligare för dem att någon engagerar sig i dem än att bara sitta i en bur .
 
 
 
Ikväll blir det tjälknöl till middag . Snacka om långkok , steken har varit drygt 12 timmar på svag värme i ugn och sedan åter 5 timmar i saltlag . Vi ska servera den med hasselbackspotatis och gräddsås , muuuums !!! Jätte lätt att tillaga , det gäller bara att komma ihåg att sätta in steken i ugnen kvällen innan , sen sköter den sig själv över natten .
 
 
 
 
 
Lampa, Zlamp , Design House stockhlom,ljusstake
0 kommentarer

Alla hjärtans dag .....

HAPPY VALENTIN  !
Jag fick jätte vackra blommor från min man idag, mysigt ......
Jag hade fixat lite till honom också , lite extra gott och fint godis . Kärlekslakrits ... mmm det låter så gott , hoppas att jag också får smaka . Sen fick han mintcrisp , chokladdoppade tunnbröd från Norrland . Han älskar mint så jag tyckte det passade perfekt . Båda inhandlade i butik Bönor och Blad på Emporia .
 
Givetvis hade vi fixat lite till barnen också . De fick varsin minihögtalare till iphone och datorn samt lite mumsiga chokladhjärtan . Minihögtalarna köpte jag på Clas Ohlson . Säljaren sa att det skulle vara jätte bra ljud och jag måste säga att jag blev väldigt förvånad att en så liten högtalare ger så bra ljud . 
Ser ni så fina högtalarna är ..... Den fina vita kaninen till Elina som älskar kaniner och fotbollen till Zeb .
 

På eftermiddagen bakade vi Oreo kladdkaka .Ska bli jätte spännande att smaka den . Nu ska vi smaska på den till melodifestivalen .
Ha en fortsatt skön Hjärtans dag !
alla hjärtansdag ,melodifestivalen oreo , kladdkaka , minihögtalare , blommor,
0 kommentarer

Fix av Elinas rum ....

Vi fortsatte vår stora fixar dag i Elinas rum . Kastade ut en massa gammalt skräp som blivit liggande och organiserade bland hennes smink och andra prylar . Vi hittade en jätte fin låda med olika fack till hennes smink , även den kommer från Ikea .  Slutade med att det blev storstädning av hela rummet både i lådor och på hyllor . Så skönt när det blev färdigt .
Här kommer bilder på den fina lådan från Ikea....
 
Visst blev det jätte fint ? Både mamma och dotter är jätte nöjda .
 
Här kommer lite bilder på resten av hennes rum ....
Bord , stolar , säng och överkast kommer från Ikea . Stora hyllan , småhyllor och taklampan kommer från Ilva . Provdocka Åhlens . Matta Rusta .
 
 
Victoria` s secret samlingen ...
Nä , nu ska jag sluta blogga för idag . Nu är det söndagsmys med familjen ...Hej svejs.. 
Ikea , Ilva , Åhlens ,Rusta Victoria secret , smink
0 kommentarer