Busy busy .....

 
 
Jag har alldeles fullt upp , mest roliga  saker , men tyvärr också en hel del strul med saker som
egentligen bara ska funka men som tyvärr inte gör det . Man blir så besviken ...
 
Nåja , man får glömma det .
 
 
Tänkte visa lite bilder på vårt storarum i alla fall ......
 
 
 
 
 
 
 
Soffor XXX Lutz , bord Gad , kuddar Gant , puffar och glittriga kuddar inköpta på vår resa till Marrakech för ett år sedan .
 
 
 
 
 
Sist våt lilla katt dam som myser ......
 
 
 
 
Gad Gant Marrakech , badrum
0 kommentarer

Fixardag i trädgården

 
 
Idag har jag fixat i trädgården . Klippt ner perenner och träd . Det var riktigt härligt vårväder och lite vind , såå härligt .
Visar bilder från buxbomsrondellen som jag anlade förra sommaren . Den såg riktigt risig ut förra året så jag var orolig om den skulle klara sig . Men tycker att den ser betydligt bättre ut detta året ,lite gles men den behöver  tid att växa till sig . I mitten har jag Kantnepeta  ,  "Walker´s low ". Den håller sig  jättefin hela säsongen om man klipper ner den efter 1a blomningen . Dessutom älskar katterna doften , så vår Moa ligger gärna där och myser .
 
 
 
Även syrenbusken på framsidan börjar ta sig ..
 
 
 
 
Mycket gjordes i trädgården förra året . Ändå finns jätte mycket kvar , men så blir det klart när man bygger nytt och anlägger en helt ny trädgård .
 
 
 
 
Bilder från vår rabatt i öster , även denna planterades förra året så det ska bil spännande att se hur den blir i sommar . Här satte jag buxbomsklot , bambu och små häckar av vintergrön liguster .Höstanemoner och hosta tror jag också att jag planterade där .
 
 
 
bambu buxbomsrondell höstanemon kantnepeta vintergrön liguster
0 kommentarer

Överraskad ...

Idag fick jag världens finaste överraskning av mina absolut bästa godingar...
Jag var jätte trött och hade ingen lust alls att laga middag . Elina och Zeb kom med förslaget att de skulle göra hemmagjord pizza , alldeles själv . Det förslaget nappade jag givetvis på trots stor förvåning . De har aldrig någonsin gjort middag själv . Så jag väntade med spänning ....
Jag blev mäkta förvånad när jag  fick se och smaka på resultatet . Så duktiga de är . Den godaste pizzan jag någonsin ätit och världens absolut bästa kockar .
 
 
Puss på er och tack för en super god middag . Mina älsklingar ...
 
hemmagjord pizza
0 kommentarer